Kokskleding voor de kok

Kokskleding voor elke kok!

We weten dat u hard werkt als chefkok. Daarom is het belangrijk dat u over perfecte kokskleding en accessoires beschikt. In de gastronomie en hotelwezen moet alles simpelweg kloppen, dus ook de kleding. De horecakleding moet niet alleen mooi en modieus zijn, maar ook comfortabel en voldoen aan alle normen. Sigro heeft een brede collectie kokskleding in alle soorten en maten.

kokskleding

Wij voeren het merk Duitste merk Greiff. Een bedrijf met ruim 200 jaar ervaring met collecties voor de horeca (Gastro Bistro). De Gastro Bistro heeft een cuisine supreme en cuisine classic collectie. Deze 2 collecties hebben een stijlvolle en professionele uitstraling, met een perfecte afwerking en makkelijk onderhoud. Hier kunt u de volledige online catalogus van Greiff bezichtigen.

Logo borduren

In onze eigen borduurstudio kunnen wij het logo van het restaurant, hotel of café borduren. Uiteraard is het ook mogelijk om de naam van de chef op de kleding te plaatsen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden, of u kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Koksoutfit

Waaruit bestaat een koksoutfit? koksmuts, koksbuis, koksbroek en sloof of schort

Bekijk hier onze volledige collectie horecakleding. Grote aantallen nodig? Bekijk onze aantrekkelijke staffelkortingen of vraag een offerte aan!