Leren Schorten

Leren schorten bij Sigro

Op verzoek van onze klanten hebben wij leren schorten in de collectie genomen. Schorten van leer hebben vele voordelen:

  1. het heeft een uniek stoere uitstraling, vooral na langdurig gebruik
  2. makkelijk in onderhoud, het bespaart een hoop waskosten!
  3. als het product langer wordt gedragen, gaat het er steeds mooier uitzien.
  4. zeer lange levensduur.

 

Brede doelgroep

Onze schorten worden door een brede doelgroep gebruikt, denk bijvoorbeeld aan meubelmakers of ambachtslieden. Daarnaast is het product zeer geschikt voor in de horeca bij trendy barretjes en cafés!

 

Eigen productie

De leren schorten worden in Nederland geproduceerd. Hierdoor zijn we erg flexibel met speciale producties. Andere ledersoorten, kleuren en afwerkingen zijn mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. De lerenschorten hebben 1 maat, die iedereen past. De halsband is verstelbaar door middel van een gesp.

Ook populair zijn onze spijkerschorten!

Lerenschort Bruin 1Naast onze schorten hebben we ook een breed assortiment aan lederen producten zoals: kelnersbeurs met drukker, leren holster, pinautomaat holster, poetsdoekholster

Ledersoorten

Onze leren schorten zijn verkrijgbaar in 3 lederkwaliteiten. Voor elke prijsklasse een geschikt schort.

 

Nerfleer

Deze variant leer is de meest duurzame variant. Dit is de opperlaag van de runderhuid. De zijde waar de haren hebben gezeten, de nerf structuur is zeer goed bestendig tegen scheuren, barsten en verkleuren. Dit is het meest kostbare deel van de runderhuid. Bekijk hier ons nerf lederen schort.

 

Splitleer

De onderste of de middelste laag van de runderhuid, afhankelijk van de dikte van de huid. Deze leersoort is ook samengesteld van 100 runderleer. Iets minder duurzaam, maar nog steeds van zeer hoge kwaliteit. Ons leren schort Orlando is gemaakt van splitleer, verkrijgbaar in het bruin en zwart.

 

70% leer

Wilt u graag de lederlook, maar niet de hoofdprijs betalen, dan is deze variant een interessante optie. Het materiaal is 70% leer en 30% nylon. Stoer leren schort en zeer aantrekkelijk geprijsd en voorzien van orginele details. Verkrijgbaar in het bruin en zwart. Bekijk hier Amazon leren schort.