Sigro is specialist in het confectioneren van schorten en sloven voor promotionele en industriële doeleinden. Naast de schorten en sloven heeft de Sigro een breed assortiment bedrijfskleding. De producten kunnen worden voorzien van een professionele borduring.

Wij streven er niet naar om de grootste of de exclusiefste te zijn in de branche. Wij willen kwalitatief hoogwaardige producten bieden voor de aantrekkelijkste prijzen.

Wij zijn al meer dan 30 jaar de vertrouwde fabrikant van schorten en sloven in Nederland. De productie bevindt zich in Nederland, dit heeft als voordeel korte levertijden.

DE LAAGSTE PRIJS

Mocht u hetzelfde artikel (merk en artikelnummer) elders tegen een lagere prijs vinden, laat dit ons weten. Wij passen de prijs aan.

Hoe kan het dat de Sigro zo goed is geprijsd? Bij ons koopt u vele producten rechtstreeks vanaf de fabriek, zonder prijsopdrijvende schakels.

De producten die wij niet zelf produceren, kopen wij rechtstreeks bij de bron in zonder tussenpersonen.

EIGEN BORDUURSERVICE

Onze bedrijfskleding, werkkleding en horecakleding kan in ons eigen borduuratelier worden voorzien van een bedrijfslogo. Doordat wij het borduren in eigen beheer hebben bieden wij u: scherpe prijzen en korte communicatielijnen.

VEILIGE VERZENDING

Producten worden elke dag per DPD verzonden. Onderweg worden de pakketten getraceerd middels een track and trace code.

WE BESTAAN SINDS 1990

Van oorsprong zijn wij de vertrouwde leverancier van schorten en sloven voor horeca en industrie.

VEILIGE BETALING

Onze website heeft een beveiligde SSL omgeving. De betaling gebeurt via Ideal, Visa, Mastercard, Maestro, V pay of overmaken per bank.