Schorten kopen? De vier tips voor hoge kwaliteit schorten.

Schorten kopen

Schorten kopen? De vier tips voor hoge kwaliteit, lage bedrijfskosten

Voordat u gaat schorten kopen, lees dit eerst! In bijna elk restaurant in het hele land heeft, de bediening, koks, obers of elke andere vorm van werknemer een schort of sloof. Hieronder tref je 4 eigenschappen die een kwaliteitsschort moet bevatten.

1. Hoogwaardig materiaal

Vanaf het moment dat uw medewerkers de deur in lopen en tot het moment dat ze vertrekken, dragen ze een schort. Na verloop van tijd, is het onvermijdelijk dat de stof zal beginnen te vervagen of scheuren. Met als gevolg dat je nodig nieuwe schorten moet kopen. Bij Sigro, zijn onze schorten gemaakt van polyester katoen met een zwaar gewicht van 245 gr/m2. Deze stoffen kopen wij bij de beste stoffenleveranciers in Europa. Deze stof gaat twee keer zo lang mee dan vele andere schorten. Het kopen van hoogwaardige schorten bespaart uw restaurant veel geld!2. verschillende afmetingen

Niets lijkt gekker dan een serveerster of een kok die rondloopt in een restaurant met een schort dat te lang of te kort is. Een manier waarop je kunt zien dat er hoge kwaliteit schorten zijn gekocht, is dat ze altijd perfect zitten. U kunt ook extra’s aan het schort toevoegen, zoals een zak of een verstelbare halsband.

3. Personalisatie

Hoe uw medewerkers eruit zien, wanneer ze serveren, zegt veel over uw restaurant. In plaats van gewone witte schorten kopen voor uw medewerkers, kunt u ook kiezen voor het kopen van een sprankelende kleur, die bij uw bedrijf past. Via onze eigen borduurstudio kunt u ook het bedrijfslogo laten aanbrengen. Een borduring gaat veel langer mee dan een bedrukking! Bekijk hier alle voor- en nadelen van schorten bedrukken en borduren.

4. Niet scheuren

In tegenstelling tot de standaard schorten, zullen onze schorten niet snel scheuren. Op plekken waar de stof zou kunnen scheuren, brengen wij verstevigende trenzen aan.

Scherpe prijs

We bieden onze schorten aan tegen een scherpe prijs. We kunnen onze schorten zo scherp aanbieden doordat wij de schorten en sloven zelf produceren!

Investeer in goede schorten

Bij Sigro, worden onze kwalitatief goede schorten gemaakt van hoogwaardige materialen, in vele verschillende maten, die zelfs na vele wasbeurten goed blijven. Als u een restaurant heeft en behoefte aan nieuwe schorten, investeer dan in goede schorten, die veel langer mee gaan!

Bekijk gerust onze schorten en sloven. Populair zijn de halterschort en fransesloof.

Zelf schorten ontwerpen?

Wilt u zelf schorten en sloven ontwerpen, kijk dan eens op horecaschorten.nl