Visserskleding, waterdicht en professioneel

Visserskleding Grundens

Rechtstreeks vanuit Zweden importeren wij visserskleding van Grundens. Grundens ontwerpt, ontwikkeld en produceert volledig waterdichte regenkleding voor professionele gebruikers.

Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen ontwikkelt Grundens de producten met nauwe samenwerking met de personen die de kleding daadwerkelijk dragen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boras een bekende Zweedse textielstad. De regenkleding wordt in Portugal geproduceerd.

Grundens is al meer dan 100 jaar een betrouwbare leverancier van regenkleding.

 

Grundens

 

Voorraad bij Sigro

Om de levertijd voor onze trouwe klanten aanzienlijk te verkorten heeft Sigro een voorraad in Nederland. De populaire modellen zoals de Regenjas Brigg 40, regenjas Brigg 38 en de regenbroek Hercules 16 zijn vanuit voorraad leverbaar. De overige producten hebben een levertijd van 3 tot 15 werkdagen.

 

 

 grundens

 

 

Zeer bekend in VS /Alaska

Heeft u de artikelen van Grundens wel eens eerder gezien? Dat is heel goed mogelijk. De kleding is zeer populair in de VS en Alaska. In veel tv-programma’s en films wordt de kleding gedragen. Bijvoorbeeld de film de Perfect Storm, All is lost of de tv-serie Wicked Tuna op National Geographic.

 

 

Grunders visserskleding wicked tuna

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in Grundens kleding? Bekijk hier de collectie of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.