Waarom bedrijfskleding?

Belang van goede bedrijfskleding?

Klanten herkennen een bedrijf niet alleen aan het logo, maar ook aan de bedrijfskleding die het personeel draagt. Wanneer al het personeel hetzelfde draagt is voor de klant al snel duidelijk wie ze aan kunnen spreken. Ook voor leveranciers of bezoekers is het van belang dat het personeel direct herkenbaar is. Een aanspreekpunt moet herkenbaar zijn, advies en hulp wordt namelijk sneller gevraagd wanneer duidelijk is bij wie de klant terecht kan.

Daarnaast straalt bedrijfskleding een zekere mate van betrouwbaarheid uit. Een goed lopend bedrijf heeft zijn zaakjes op orde en straalt luxe en openheid uit. Luxe in de vorm van investeringen: de entree, de aankleding van het bedrijf, de bedrijfskleding en de voorzieningen voor de klant. Deze wil zich tenslotte welkom voelen en laten we niet vergeten: de klant is koning. Openheid kunnen we ook vertalen naar vriendelijkheid of de bereidwilligheid om de klant ten alle tijden te helpen. Personeel met zichtbare bedrijfskleding werkt binnen het bedrijf dus is bereid de klant direct te helpen.

 

Het imago aansterken

Wist je dat bedrijfskleding het imago van het bedrijf aansterkt? Een goed lopende grote zaak, bevestigt middels bedrijfskleding dat het op de kaart staat. Een nog onbekend bedrijf laat middels bedrijfskleding zien dat het investeert in de toekomst. Professionaliteit is niet altijd te meten, maar de buitenkant kun je dit wel uitstralen.

Bedrijfskleding kent ook praktische eigenschappen. Zoals de overall van een monteur die beschermt tegen vieze vlekken of het schort van de kassamedewerkster waarin ze bonnen bewaart.

 

Nieuwe bedrijfskleding bestellen

Toe aan (nieuwe) bedrijfskleding? Dit is soms moeilijker dan gedacht. Stel jezelf de volgende vragen wanneer nieuwe kleding wilt kopen:

  • Hanteer je de oude kleuren of ga je compleet voor iets anders?
  • Belangrijk is om hier onderzoek naar te doen!
  • Waar is de klant gevoelig voor?
  • Wat wil je meegeven naar de buitenwereld toe?
  • Neem ik ook de mening van het personeel mee?
  • Logo toevoegen? Wij hebben een eigen borduurstudio en kunnen hiermee elk gewenste logo of bedrijfsnaam mee borduren. Hierbij staat kwaliteit voorop. Dit zie je terug in zowel de bedrijfskleding als onze borduursels.

Van zakelijk strak tot een vrolijk welkom

 

Onze kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding heeft een breed assortiment. Voor de zakelijke en financiële dienstverlening, de overheid, het onderwijs of luxere retail/ detailhandel zijn er prachtige en opvallende overhemden. Deze zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar. Een onderneming in de detailhandel, dienstverlening, horeca, techniek, logistiek, transport, dier en natuur of anders? Wij hebben een ruime keus in sweaters, truien en poloshirts, zowel voor dames als heren.

Val op met de mooiste bedrijfskleding!